ЗАСАДЕНИ 2000 ДРВЦА НА ДЕСЕТАТА ЈУБИЛЕЈНА АКЦИЈА "ДЕН НА ДРВОТО" Печати

Над 2000 дрвца денес (21.11.2012) беа засадени во месноста викана "Душановац" по повод десетата јубилејна акција "Ден на Дрвото". На акцијата се придружија учениците од основното училиште "Кочо Рацин" од Нов Дојран, претсавници на државните

институции и месното население. Во галеријата подолу можете да видете како се одвиваше акцијата.

 

 

  • Галерија